Smokey Eyes – Beauty Tips Tom Sebastian

Smokey Eyes – Beauty Tips Tom Sebastian

Ik heb een machine hele mooie kleur grote lippen aangebracht en hele subtiele eyeliner tube dit zou het mooie dag make-up zijn als je nou voor de avond wat sterker 0 dan zit je een smokey eye bij en die veel meer power in het gezicht nou zijn er geen regels en meer opties en zeggen ze inderdaad altijd moet een.

Accent in het gezicht liggen dus om op te liggen of op de ogen en de heb ik je normaal rond het.

Axon zorgen zijn lippen oké ja ja en het kan heel mooi zijn doet zal heel weinig gewoon.

Ver op de blust doen maar wel echt een accent op ogen en opliepen mas je hoort willen zeggen nood slanke taille dat is gewoon oogschaduw we dan gaan beginnen ja kijk ze volgen sleep van donker naar licht toch dat is een beetje het alsof het echter ook is dat omhoog komt inderdaad zo donker mogelijk aan de aanzet van het ook nog even sluiten en helemaal om lijnen zo omhoog het voor ons mokka heeft er zat helemaal.

Niet zo heel netjes hoeft te doen voor mogelijkheid excuus om draai een heel klein beetje zo dit is een belangrijke hoekje het vogelbekje die op te vullen en dan wonen helemaal naar binnen toe aan te zitten heb je nou een.

Hele kleine ogen dus misschien wel eens mooier om in het midden te stoppen en dan te vervagen maar jij kan hem zeker helemaal om lijnen zo zwart omlijnd en dan ga ik met een wit glans een potlood ga ik bepaalde delen nog wat oplichten en zo hey en de binnenkant van het oog even sluiten mos doe ik hier in de middelen ook nog.

Even een glansje wil is mochi hi mooi maken dan moet je daar een beetje mee mixen en matchen wat heel belangrijk is bij ons ook raar is de waterlijn.

Mag even omhoog kijken je doet dan pak ik een heel klein beetje de wimpers mee zo en als je een beetje gaat traan is alleen maar mooi wat dit ons heel.

Mooi vind is als je een ek was dat je ook die bovenlijn wat hele drukke tram we binnen japanse de twee ons mij vervaagt wel mooi altijd en ze ja die ook komt worden.

Ze mooi strukton het is toch een sprookje is niet erg een beetje rss mooi vaak zijn die smoky kleuren altijd die grijze geroken kleuren want ik wel mooi vindt en zeker ook het feestdagen.

Om juist dat glanzende blauwtinten erbij te gebruiken juist mooi met dat zwart dat we aan hebben gezet dan pak ik die donkerblauwe kleur zo die breng ik aan over het zwart zo nog even omhoog.

Kijken ik de vorm van het oog neer zitten maar ze zijn beetje naar voren kijkt zo in de camera draait precies 2 mm boven elkaar de.

Boog de kleur aan zitten carwash precies dat belgië naar voor kijkt boven de vrouw zeg maar precies tuin precies de de plooi zit hier dan de arcadeboog zit hier dus dat wegen bram bots ja en dan ga.

Je vervaagde was waren boven je arcadeboog en ook kun je elke vorm ben je maken die je zelf mooi vind.

Dit is een beetje de jaren 20 lukt het was je wat er onder een paar jaar geleden hadden we echt het kattig ogen waren heel strak naar buiten toe en trump mooi ik ook zeker bij jouw vorm hoog is ja fijn de basis van de oogmake-up klepje de vorm aan geven en nu ga je de diepte string aanbrengen dus ik pak een lichte kleur grijs nee ga.

Ik hierboven aanzetten het hoef je nog niet allemaal meteen netjes te doen want we gaan dadelijk het over helemaal mooi schoon maken diepte in het oog pak ik even een klein koppie katertje dan pak ik de blauwe kleur meegeven omhoog kijken ga ik over dat wit aanbrengen smokey eye keer zo gek maken als.

Je zelf wilt en de stem van jij wint toch los hangen hoe kan je het.

Heel gek eet smakelijk nou je kunt ook met glitters doen met verschillende glansjes je kunt met mat en glans door elkaar werken je kunt hele felle kleuren gebruik ik het natuurlijke.

Kleuren gebruiken gewoon helemaal waar jij dat moment zin in hebt en wat is de makkelijkste magnussen.

Is op bruine tinten maar vooral de combinatie van combinatie dus als je bruin gebruikte gebruikt bijvoorbeeld hazelnoot met bruin beige tinten dat niet gelijk zwart zwart is altijd wat harder ja maar en op wat koeler en een veeg zwart verkeerd is al snel kunnen.

Nu denken dat je de wind het is melk naar me nu begint het pas want gaan blenden al die kleuren mooi door elkaar pak deze kwasten wil geven sluiten het is er niet een look die je dagelijks zo aanbrengen of waarmee mijn werk zou gaan dan look die prachtig ze zijn bij.

Kaarslicht mooi bij kerstdiner houtjes avond nog eens iets mis ja zij is een look dragen ja altijd als je iets.

Meer clabbers uit wil zien dan is ook je eigen groep denk ik ja of je denkt ik heb niet echt een sjieke jurk.

Maar je hebt me groeien door de jurk strand jurk zo duurder smokey eyes bij rust flightcheck en als finishing touch een klein beetje blussen hierboven aanbrengen nou wil je nou nog meer tips abonneer op itunes sebastian en we hebben elke week nieuwe video’s en laat alles zien opschiet van beauty lifestyle en.

Beauty en ook leuke dingen kijken dankjewel daag.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *